Grondwerken

Grondwerken Antwerpen

Heeft u plannen voor een nieuwbouwwoning of wenst u graag een tuinhuis te installeren? Denkt u eraan om een oprit of terras aan te leggen?

Voor al deze projecten zult u vermoedelijk ook enige grondwerken moeten uitvoeren, gaande van het uitgraven van funderingen tot het nivelleren van een effen of hellend oppervlak.

Wat uw wensen ook zijn, voor al uw grondwerken kunt u bij RN Afbraakwerken Antwerpen terecht. Wij komen ter plaatse om de situatie te bekijken en samen met u alles rustig door te nemen. Op basis hiervan kunnen we dan een gerichte, vrijblijvende offerte opmaken.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met grote én kleine projecten.

Onze troeven

Bij Afbraakwerken Antwerpen hechten we veel belang aan een goede communicatie en de strikte opvolging van ons vooropgesteld tijdsschema. Wij staan in veel gevallen aan het begin van de (bouw)schakel en houden ons dan ook steeds aan de afgesproken deadlines.

Of u ons nu inschakelt voor de grondwerken van een bouwproject of u wenst een vijver uit te graven of de voorbereidingen voor een terras te treffen: wij bespreken alle stappen nauwgezet met u door. Zo weet u perfect waar u aan toe bent.

Bij ons kunt u zich aan de volgende kernwaarden verwachten:

Kwalitatieve uitwerking
Kwalitatieve uitwerking
Ervaren personeel met oog voor detail
Ervaren personeel met oog voor detail
Transparante communicatie
Transparante communicatie
Grondwerken

van A tot Z

Zoals reeds vermeld kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke grondwerken. We doen dus veel meer dan het uitgraven van funderingen, de aanleg van vijvers of het voorbereiden van een oprit. Ook voor volgende zaken kunt u beroep op ons doen:

  • Het graven van sleuven voor rioleringen of voor buizen en leidingen naar kelders.
  • Het uitgraven van zwembaden.
  • Het uitgraven van een regenwaterput of septische put.
  • Het ophogen, egaliseren en verharden van bouwterreinen.
  • Het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen.
  • Het volledig bouwklaar maken van terreinen.

Heeft u een specifieke opdracht, maar weet u niet of dit tot ons takenpakket behoort? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen en komen desnoods even langs om uw project te bespreken.

 

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!